Procarp - Importator si distribuitor articole de pescuit

Politica confidentialitate
Ne vom referi mai jos la procarp.ro ca ”Procarp”, iar termenii ”user” si ”utilizator” se refera la orice persoana fizica sau juridica care alege sa primeasca comunicari de la noi prin completarea formularului de contact si care alege sa isi creeze cont pe site-ul nostru.
 
in scopul comunicarii de marketing cu utilizatorul, ca si cu toti cei interesati de serviciile noastre, alegem sa comunicam prin intermediului telefonului sau emailului, care pot fi inregistrate in baza noastra de date prin completarea unui formular de contact. Pe baza completarii de buna-voie a formularului de contact de catre utilizator, ne asumam dreptul de a contacta utilizatorul pentru a-i transmite oferte comerciale sau continut ce l-ar putea interesa.
 
in cazul in care se inregistreaza ca user si isi creeaza un cont pe site-ul procarp.ro, utilizatorul este direct responsabil pentru validitatea datelor pe care le inregistreaza pe site, precum si pentru pastrarea secreta a parolei de acces in contul sau creat pe procarp.ro
 
in ambele situatii, ca simplu utilizator care a acceptat prin completarea formulatului de contact sa primeasca newsletter si alte mesaje comerciale de la noi, ca si in cazul in care isi creeaza cont de utilizator pe site, pe care il administreaza singur si il utilizeaza cu ID si parola, utilizatorul este de acord ca datele sale personale sa fie inregistrate in baza de date a Procarp si pastrate pe o perioada nedeterminata de timp sau pâna când utilizatorul solicita in scris altfel. Procarp are dreptul de a elimina oricând un utilizator din baza de date sau de a inchide contul creat de un utilizator pe procarp.ro fara sa anunte in prealabil utilizatorul.
 
Utilizatorul are dreptul sa utilizeze datele sale personale dupa cum doreste pe site-ul nostru si se face direct si unic responsabil pentru cazul in care da acces unor terti in contul sau. in acest caz, Procarp nu isi asuma nicio responsabilitate fata de eventualele consecinte care pot aparea.
 
Utilizatorul are dreptul de a cere schimbari ale datelor sale personale in baza noastra de date, precum si de a cere eliminarea completa din baza noastra de date. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, utilizatorul are obligatia de a ne informa printr-un email la adresa office@procarp.ro referitor la modificarile pe care le doreste referitor la datele sale personale.
 
Procarp se obliga sa nu faca publica adresa de email a utilizatorului si sa nu o transmita catre terti, cu exceptia cazului in care legea cere altfel.
 
in cazul in care, utilizatorul alege in deplina cunostinta de cauza sau din greseala / ignoranta sa publice propriile sale date, facându-le publice si punându-le la dispozitia tertilor, responsabilitatea in intregime ii revine utilizatorului, Procarp fiind exonerat de orice vina.
 
in afara de datele personale pe care le solicitam noi, utilizatorul are libertatea de a ne trimite materiale, informatii, date. in cazul in care acestea nu au fost solicitate de noi, nu va fi responsabilitatea noastra sa le pastram confidentiale sau securizate, ci a detinatorului/ utilizatorului care ni le-a transmis.
 
Pe site-ul procarp.ro putem posta reclame ale unor terti, cu linkuri catre site-urile tertilor sau alte site-uri, fata de care nu avem nicio raspundere legata de securitate sau virusi. Conectarea de buna-voie la site-urile respective prin accesarea linkurilor provenite din remarked.ro care pot produce daune utilizatorilor atrage raspunderea in intregime a utilizatorului. Ca urmare a acestei alegeri, datele personale ale utilizatorului vor fi stocate de terti, nu de Procarp.
 
Datele cu caracter personal pe care noi le procesam sunt: nume & prenume utilizator, adresa de e-mail, telefonul utilizatorului, orasul de resedinta al utilizatorului, nume companie, datele de identificare ale companiei, adresa sediului social, codul iban, banca, calitatea in firma a utilizatorului.
 
Procarp isi rezerva dreptul de a modifica sau completa politica de confidentialitate in orice moment, iar revizuirile intra in vigoare o data cu afisarea lor publica pe procarp.ro
Nu sunt produse in cos
Promotii